REM-tubes
van idee tot product

 

Veel audiciens maken hun gebruikte REM-probes weer schoon met alcohol, in de ultrasoon reiniger, of bewaren de slangetjes voor hergebruik bij dezelfde cliënt, in de status van de cliënt. Uiteraard is dit niet de bedoelde manier waarop disposables gebruikt moeten worden.

Enige rechtvaardiging is echter wel op zijn plaats, want de gebruikelijk verkrijgbare disposables zijn vaak zo duur, dat het enorm pijn doet om per meting € 2.00 in de vuilnisbak te gooien. Ook bij Second Opinion was dit een bron van ergernis en om die reden zijn wij gaan zoeken naar een manier om op een goedkopere manier over een eigen REM-probe te beschikken.

Na ruim een jaar denken, tekenen, experimenteren en verbeteren, hebben we thans een productieproces in eigen beheer weten te realiseren, waarmee we op rendabele manier REM-tubes kunnen produceren, tegen een veel meer acceptabele prijs. Deze probes worden inmiddels door een groot aantal audiciens tot volle tevredenheid gebruikt. En sinds april 2020 mogen we daar ook nog een CE-markering op afgeven. 

De besparing die u op jaarbasis kunt bereiken door gebruik te maken van onze slangetjes is voor veel audiciensbedrijven best interessant. Als u ervan uit gaat dat u iedere klant twee keer meet en u verkoopt aan 200 klanten toestellen, dan heeft u 800 slangetjes op jaarbasis nodig. Door ze bij ons te kopen kunt u een kostenbesparing realiseren van zo’n € 400,- waar u vrijwel niets voor hoeft te doen.

Op deze manier kunt u gebruikte slangen met een gerust geweten weggooien, waardoor u ook gelijk geen gedoe meer heeft om ze weer schoon te maken. Bovendien werkt u met deze disposables  hygiënisch en zoals bedoeld.

 

Locaties:

 

Harderwijk

Daltonstraat 17
People@places
3846 BX Harderwijk
Tel: 0341 - 76 81 76
harderwijk@soh2.nl

 

Badhoevedorp

Sloterweg 303, Kamer 140
Atrium Business Centers
1171 VC Badhoevedorp
Tel: 0341 -76 81 76
badhoevedorp@soh2.nl