Onafhankelijke proefperiode


Second Opinion wordt vaak benaderd door slechthorenden die zich willen laten adviseren bij de keuze van merk en type hoortoestel. Bij hen komt de keuze van het audiciensbedrijf pas een stap later, zij hebben maar één doel voor ogen en dat is een zo goed mogelijke gehoor-revalidatie.

Zorgeloos hoortoestellen proberen

Second Opinion verkoopt geen hoortoestellen maar heeft zich volledig gespecialiseerd in het begeleiden van slechthorenden gedurende een proefperiode met hoortoestellen. In samenwerking met vrijwel alle importeurs kunnen hoortoestellen in consignatie worden verkregen, die vervolgens met cliënten tijdens een proefperiode kunnen worden geprobeerd.
Wij noemen dat een “onafhankelijke proefperiode”.

Vrije keuze in merken en types

De keuze welk (merk) hoortoestel geprobeerd gaat worden, wordt in samenspraak met de cliënt met grote zorgvuldigheid gemaakt. Daarbij zijn de gehoorbeperkingen van de cliënt in combinatie met de te bereiken doelen het uitgangspunt. De aanpassing wordt met de grootst mogelijke zorg tot stand gebracht a.d.h.v. de audiometrie, spraak in ruistesten, de fabrikantentools, REM-metingen en vrije veld spraaktesten. Maar vooral ook de persoonlijke voorkeur van de cliënt. Daarbij kunnen er ook meerdere (soorten) toestellen en merken achter elkaar geprobeerd worden.

Naar de audicien

Heeft iemand na een uitgebreide proefperiode eenmaal een keuze gemaakt, dan wordt er in samenspraak met de cliënt een audicien gezocht die het toestel niet alleen kan leveren, maar ook 5 jaar kan onderhouden

Meerkosten

Doordat de volledige aanpassing reeds door Second Opinion is gerealiseerd, is de rol van de leverende audicien, inzake de aanpasprocedure, ingekort.

In feite hoeven er bij de cliënt alleen nog de laatste formaliteiten rondom tevredenheidsverklaring en eventuele andere zaken afgehandeld te worden en dan kunnen de toestellen al gefactureerd worden.

De cliënt kan de bij ons gekozen hoortoestellen vaak ook gelijk behouden. Administratief worden deze toestellen naar de audicien overgezet.

Second Opinion rekent af met de cliënt voor haar geleverde diensten. Wij rekenen de cliënt een bedrag van gemiddeld € 195,00. We belasten de leverende audicien voor 20% van het factuurbedrag.

In deze link treft u alle tariefsinformatie aan die wij naar onze cliënten communiceren.

Grote klanttevredenheid

Deze manier van werken geeft een zeer hoge klanttevredenheid.

Als u reacties van cliënten over onder andere hun onafhankelijke proefperiodes wilt lezen klik dan hier voor recensies

Locaties:

 

Harderwijk

Ceintuurbaan 2
Gebouw 40
Bouw & Infrapark
People@places
3847 LG Harderwijk
Tel: 0341 - 76 81 76
harderwijk@soh2.nl